Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etymologi


att blöt och mjuk
har samma
semantiska rot
uppenbarades plötsligt
för professorn
när han skulle
torka av diskbänken

då han stod där
med den styva
disktrasan i handen
och utan att
reflektera
sträckte sig mot
vattenkranen




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 468 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-24 15:08



Bookmark and Share


  vera gade VIP
...fluent!!
2009-03-24

    BetweenTheLines
Ett litet guldkorn,utan krusiduler.Nice!
2008-09-15

    ej medlem längre
Det ska vara Göran P Rödholm till denna fyndiga koppling!
2008-08-30

  aol
koppling ska det vara
2008-08-26

  aol
finurlig kopplin
2008-08-26

  Elin R
diskbänksfilosofi.
diskbänksrealism.
blött.
trevligt.
2008-08-24

    ej medlem längre
Underbara kopplingar!
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm