Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En tanke om framtiden.


Flygfärdig


Jag förväntas ta steget ut i världen för egna vingar.

Rädd att mina vingar ännu inte orkar bära min kropp och mina sorger.
Måste bli kvitt mina sorger för att kunna flyga.

Är trygg under dina vingar.
Vill gömma mig här, tills jag är flygfärdig.




Fri vers av dalvana
Läst 496 gånger
Publicerad 2005-07-22 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dalvana