Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mormors oro


om det blir åska

du går väl inte på sjön
om det blir åska
för dig blir det alltid åska
Generationers oro
Har du varit ute i denne stormen
En däckad båt
Vad är det
Frös du inte
Det finns värme i hytten
Det blir dimma
Det finns radar och gps
Våra hade aldrig sånt
De fick fisk ändå
Följ med morrmor
du kan sitta i en solstol
på akterdäck
jag tröster inte
det blir nog storm




Fri vers av tom boreland
Läst 429 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-24 22:14

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland