Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det funnes, kanske, det skulle vara så här......, en Rimmer ....


"Djävulens eget Land !"

I Den Ondes rike
gäller djungelns lagar
Ej någonstans dess like
här gör FAN som han behagar

Här råder mord och kaos (!)
men ingen gråter alls
blott på Hårda ord det tros
giljotinerad , mången hals

Här finns ett enda straff:
DÖDEN !
Blod i var karaff
Onda öden

Och i en tarmfylld Sal
sitter Han där, så glad
Hans Makt är Här Total
Hans dryck: Blodfiltrerad Lemonad !

Han tuggar på ett Hjärta (!)
vars "urtag" vållat olidlig Smärta !
men så Brutal är Hans smak (!)
Hans mun, som en Kloak (!)

Hans kläder stinker av Urin
från nå´n döende Konkubin
för Dem har han många av
"Ska va skitiga", är Hans Krav (!)

Ja, till Hans rike "de förlorade" kommer
De har "förgjort sig" på eget bevåg
och vad det på Hin Onde ankommer
så väntas fler "med nästa tåg"
för det har Han bestämt
fullsatt, ALLA Han där ,inklämt:
Busch, Hitler, Mussolini
Idi Amin (proviant: en Pellegrini),
Saddam,
med makkadam

Ja, Nu vet ALLA VAR det är
vi hoppas det blir STÄNGT, rätt vad det är,
att det, hastigt, avfolkas helt
och att den Faan´s leende blir stelt
när, plötsligt, en dag ,"hans Tåg"
kommer tomt
för "En God Våg"
har, helt fromt
eliminerat ALLA BESATTA
förvandlat dem till stoft
Det GODA Dem Bevatt(n)at
med LIVSKRAFT, helt "soft"............




















Fri vers av Mats Henricson
Läst 361 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-24 22:39



Bookmark and Share


  genni VIP
Mats, var får du allt ifrån, ännu en intressant läsning från dig, applåd! ( även om innehållet är ruggigt )
2008-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska