Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett källsprång

 

 

Som ett källsprång sköt orden

mina steg ut. Ut i intet famlade

jag med darriga ben. Med blicken

sänkt hissnade jag till och svalde

inför detta svinlande faktum. En 

oförhastad rörelse, en oförtänkt

tanke kunde sätta allt som min

mun i ord fått passera, som hjärtat

tagit fram, ur balans. De fanns ingen

återvändå, ej heller något att för 

mig ångra. Tack gode Gud!

  




Fri vers av stefan.g
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-25 00:14



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Ibland blir fel
så rätt!
När hjärtat
kommer till tals!
Fin!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva