Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu ,efter allt elände, BARA KÄRLEK ! Och MYCKET ......!


"LOVENIGHT!"

Tänk er en natt !
på en strand
alla fått fnatt !
mitt i all sand

alla kastat sina kläder
en komplett nudism
varmt och fuktigt väder
här finns,blott, en sukt, ej schism
en längtan så stark
att ÄLSKA MED varandra
och Ingen tar nå´t knark
INGEN finns att klandra

Nu inleds den Orgien (!)
i denna varma sand
kyssar, kramar , och storyn
berättas av dem alla
ingen nå´t befalla
man smeker varandra
vi leker med andra
vi penetrerar varandra
vi onanerar åt varandra
vi är flera hundra
och INGEN kan undra
vad det är vi gör
för vi nu "barn gör"

Nakna ,vackra kroppar
glänsande kvinnobröst-toppar
stående snoppar (!)
unga och gamla
och Ingen må famla
en gigantisk kärleksakt
i olika takt
alla får va med
och i "alla led"
vi ÄLSKAR med flera
och ännu,ännu mera
vi ÄLSKAR HELA NATTEN
VI ÄLSKAR "SOM KATTEN !"
till slut, vi alla somnar
och kropparna domnar
en UNDRENS NATT slut är
för det var BARA KÄRLEK här !....


Not bad, eh ! GOOD NIGHT EVERYBODY ! LOVE YOU !!!




Fri vers av Mats Henricson
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 00:20



Bookmark and Share


  aol
härligt Mats var samlas vi
2008-08-25

  LassO
heheheheftigt verkar de som.... ;=)
2008-08-25

  genni VIP
Men kära Mats, jag blir ju nästan generad :)
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska