Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden som syns är i frostens tecken kall solluft och bohemia bland rostiga utnötta bilrester och han är där med sin vackerhet och jag med min flyktighet


Torpton

Forsande brun
å
Kvarnhus med
amazoner

Hans hand i hennes
hår
De sover av
gryningsljus

Som en stilla
tavla
begrundar konstnären sin
skapelse

En känsla av
att tiden inte finns




Fri vers av GaiaKaja
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja