Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"ska vi leka rymmare och fasttagare" ;=)


Rymningar


2 ”rymningar” på mindre än en månad

vid ensam frigång

”Vi måste nog se över våra rutiner”

säger man på Säters Sjukhus, ”listigt folk”


Känns lite, som om man hört de förut

Redan på 70-talet

De sa samma sak då…


Å andra sidan, en mördare som rymmer

På en ensam permission

Är han en rymmare?

Är de inte mer som en naturlig del

I hans natur?




Fri vers av LassO
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-26 00:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
En refektion jag gjorde själv när jag läste om det.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO