Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

får jag lov att känna?




blinda blir vi alltid
när det vi behöver är att se

huvudet har inget att säga
när något får hjärtat att le




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-25 15:45



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Visdomsord att brodera in, i huden.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2