Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PälsMellanOrden

det är fullt av katthår under och mellan tangenterna
och jag pillar med en nål för att få bort dom
samtidigt som jag skriver ibland
när jag undrar
"vart tog resten av livet vägen"
och nästan glömmer bort att pilla
men så kommer jag på att livet, det lämnade jag ju
runt om kring mig
för att kunna leva det.
var som helst

så jag fortsätter pilla och lirka
för den värsta skiten hittar man bara
mellan raderna

asdfghjklöä*
k a t t h å r



Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-25 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina