Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


lilla storebror

när luften går ur livet
andas du tomhet och vakuum
försöker röka ut demonerna
med prince 100's
giftmörda ångesten
med ytterligare några Oz för mycket
och kräkas ut de slemklumpar
som utgör din självuppfattning

men i skuggkvarteren kring ditt orospalats
smyger naiviteten personifierad
blind för dina brister och snedsteg
- redo att göra allt
som står i en lillasysters makt
för att rädda det som räddas kan
från ditt egenhändigt skapade
kaos




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 232 gånger
Publicerad 2008-10-22 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina