Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

papperssvalor

viker tystnaden
till papperssvalor
ljudlöst
skall de sväva
mellan oss

och genom rutan
faller regnet
blir
som spikar
genom glas

men sarjad
skall svalan
återvända
göra tystnaden
till ord

och vi
vi skall skratta
åt de tårar
som vi
fällt

- medan molnen lättar




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-08-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina