Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pissgul regnrock.

sett
genom fönstret

fläktens blad i trumman
snurrar nästan
mordiskt sakta

och det iskalla haglet
Hon där uppe
kastar ner i frustration
(-över egosimen eller bara i tristess?)
gör hål i min pissgula
regnrock

minusgrader i mars är inte min grej




(040322)




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 262 gånger
Publicerad 2008-08-26 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina