Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
......


monstergnag

och det gnager
fyfan vad det gnager
men jag har tröttnat
på att försöka förstå
varför

så gnag på för fan
mitt lilla monster
gnag på

någongång måste väl ändå
godsakerna ta slut
därinne




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-31 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina