Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

teaterns minnesafton

bakom tunga ridåer
dansar numera bara
dammet
i vinden från
trasiga fönster
och
gamla minnen
och teaterns primadonna
är blott ekot
i en dress av
reflektioner
från dåtiden strålkastarljus
från tider

publiken
älskade
och brann




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-27 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina