Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 sekunder av min morgon


bakgrundsvoiler och skrynliga papperslappar med sotiga blyertssträck
apelsinjuice på tangenterna och under dem en stor mängd damm och... smuts? ja smulor.

något kletigt sitter på R-tangentens sida, tuggummi? nej det måste vara något annat.

snön halvsmält ett hav av dött gräs möter solen. har gräset fått några ungar i år? som räddar gräsmattan, menar jag.

referat av artiklar om feminismens fel och brister och omformuleringar och halva tankar och hela tankar och hur den skulle vara för att vara... rätt?

rätt/fel, tvekan och oändliga tvivel. skratt i djupa brunnar och panikskrik i ensamheten, nej jag skriker inte. skriker du? jag andas, det gör inte du. du dog. stackars dig. jag lever. och jag lär.

när jag dör är jag fullärd då? jag hoppas att jag aldrig slutar andas, jag vill inte kunna allt, vill aldrig bli fullärd och tråkig och..tråkig.. och...tråkig. det måste väl ändå vara tråkigt att sluta andas... ja. då ska jag aldrig bli fullärd och sluta andas. jag tycker om att ha roligt.
skål




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-25 18:48



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Det är roligt att lära. Det ger en liv.
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina