Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man torterar inte sin älskling

Man torterar inte sin älskling!

skrek jag
med rösten i falsett

och under tystnad sänkte du sedan
dina händer

Det är så lätt att gå för långt!

och det är så lätt att
glömma sluta
när ditt skrattskrik
är det vackraste
jag vet




Fri vers av Ida Wilhelmina
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 18:40



Bookmark and Share


  Mäkitalo
hatar våld
bra slag för det dock!
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ida Wilhelmina