Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hamnade under ögonblicket och du fattar ingenting

Hur är det fatt
kan du inte sova
du är bara feber
och jag
...återhämtar mig
men
frågorna rasar
krossar verklighets bilden
och här står jag
naken
vaken
mentalt bedövad
och söker
efter dig

...lägg undan
dina vapen
av visdom
jag är redan beredd
på att lägga mig
för att glömmas bort
för tävlingsbanan
är för hård
och lång
för skörheten
som jag känner




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 192 gånger
Publicerad 2008-08-25 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira