Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att bli mobbad i skolan, att känna sig utanför, att sakna vänner och familj som bryr sig. Skriven av mig när jag var 14 år gammal.


Ingen ser!

Jag är rädd
Men ingen ser det

Jag är ledsen
Men ingen ser det

Mitt självförtroende är botten
Men ingen ser det

Alla tror att det är toppen
Men ingen ser
När jag stängt dörren om mig till mitt rum

Hela min kropp
Hela mitt jag
Skriker efter hjälp

Efter gemenskap och kärlek
Efter förståelse och vänskap
Men ingen ser det

Jag blir mobbad
Det gör ont
Men ingen ser det

Jag vill bara dö
Men ingen ser det

Snälla, hjälp mig
Jag behöver hjälp
Kan ingen se det?




Fri vers av Muppetto
Läst 345 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-26 00:37



Bookmark and Share


  aol
jamen du har ju mej oss kram
2008-08-26

  Regular
Dags att folk börjar se...och agera
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto