Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre


Jag spelar hellre in filmen på video
(jo jag har en sån kvar)

För att slippa se reklamen

För då kan jag spola

Förr spolade man kröken

Nu spolar man reklamen

För spolade man kröken

Så mår man ofta bättre

Allt för ens eget välbefinnande




Fri vers av LassO
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 17:49



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant, håller med dig
2009-05-15

  Bibbi VIP
Håller med Dig. Jag gör lika dant.
Applåd!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO