Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poem without a title

Det är en stjärnklar natt

Jag går bland de fallna höstlöven

Tänker bara på dina ord

Orden som sa att du ej längre älskar mig

Du sa det aldrig rakt ut

Men jag förstår att det är slut

Alla går vidare

Tillochmed jag

Så kom ihåg en sak

Det kommer alltid en ny dag




Fri vers av ArasÖ
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 22:18



Bookmark and Share


  Frederick
upplyftande, precis vad jag behövde. TACK!
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ