Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It's all in the past now

Jag sitter på min säng och gråter

Svarta tårar rullar ner för min kind

För allt och alla

Kan inte hjälpa det

All sorg, vrede, självömkan och medlidande

Det finns ingenting jag kan göra

Bara se på

Blodet rinner

Pulserar från min handled

Aldrig mer..

Jag har tröttnat

Det gör inget

Snart försvinner jag

Och allt släpper




Fri vers av ArasÖ
Läst 322 gånger
Publicerad 2008-08-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ