Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My first poem

Det är mörkt

Ingen ser mig

Ingen hör mig

Jag går längs stranden och tänker

På allt och inget

Lyssnar till havets lugnande melodi

Blundar och glömmer

Minns

Hemska tider

Snart är det över

Ingen mer smärta

Jag går med havet

försvinner allt mer

Tills det inte finns någonting kvar av mig

Bara ett litet korn

Svart

Som ligger på stranden

Väntar på att föras iväg med vinden

Till oändligheten




Fri vers av ArasÖ
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-26 22:31



Bookmark and Share


  Havsbris
Utan de små sand kornen,
skulle inte finnas de vackra
stränder, kom ihåg!!

Alla och allt har sin plats
och ingen ska ta din, är
de små saker som håller
världen i rörelse!!!

Så vackert skriven, håller
med Mr.Lind där ner, ;o)
förtsätt att rita dina känslor
och måla ord, för att de är
viktiga som du; även med
vemod och smärta!!

och glöm inte heller, att
skuggorna finns för att
solen är alltid där...
2008-09-01

  Mr Lindemann VIP
Trots att det var en lite väl mörk dikt så önskar jag att du fortsätter att skriva
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ