Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömt, men ändå missbrukat

Det gör så ont

En molande värk

I mitt djupaste

Innersta

Ingenting hjälper

Bara en sak

Som kan minska smärtan jag bär på

Ett bortglömt ord

Det vill jag höra från dig

Du som orsakat allt detta

Så blir det bra igen

Bara ett litet

Förlåt




Fri vers av ArasÖ
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-26 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ArasÖ
ArasÖ