Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MEST SPECIELLE PÅ DEN HÄR SAJTEN 4.




Fri vers av पिWhite Eagleॡ gästas av &#
Läst 443 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-27 11:35



Bookmark and Share


  Lsk
inte jag
2008-09-04

  K*
haha :) bra jobbat ;D ;D
2008-08-30

  Inkarasilas
hahaha oh helvete Bug Off!! Oh inte kommentera kommentarer aaaaah men den var bra hahah Bug Off!!
2008-08-28

  Night Soul Woman
Ladybug Oh Ladybug
- Bug off :)))
2008-08-27

  Dr Jimmy Johansson The 777
The Ladybird..........(nyckelpiga on engelska)___________
_________mycket vackert ord...Ladybird............
2008-08-27

    Erika H
Mm... ljuvlig. Helt enkelt superspeciell.
2008-08-27

  glittertindra
fäller ut vingarna och flyger iväg...
2008-08-27

  Havsbris
ahahhahha

undrar vilken av dem
är du ;o)

åhhh älskar alla ;o)
2008-08-27

  * Ammi *
Tillägnas alla nyckelbarn!
2008-08-27

  Cris
Nämen.. där är ju jag :-)
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

पिWhite Eagleॡ gästas av &#
पिWhite Eagleॡ gästas av &#