Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är nog lite bakom.

 

jag är nog lite bakom
och inte lite heller
men ju flera år som går
dess fler som sluter upp bakom mig
när sista tåget gått
och solen ännu lyser
på oss
en benådad stund
och ingen brådska längre är




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-27 16:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tvärtom. Du är en begåvad person.

Dessa benådade stunder är värda sin vikt i guld och mer därtill.

Ja, tänk att solen kan lysa ändå. Både utomhus och inombords.
2008-08-27

  Per Teofilusson
trubbig sak det här. Och vardagshämndlysten, möjligen
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger