Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det suger i mig idag

Det suger i mig idag.
Jag längtar.
Trånar.
Väntar.
Men jag vet inte på vad.

Rastlösheten sprider sig.
Kanske är det hösten.
Kanske är det temperaturen.
Kanske är det brist på tidsfördriv.
Jag vet inte.

Men jag vet att det suger i mig idag.
Att jag inte är tillfredställd.
Att kroppen rör sig.
Oroligt.
Utan riktning.
I väntan på att något ska hända.


Det suger i mig idag.
På ett lite skönt pirrande sätt.
Jag vet inte vad det beror på.
Kanske beror det på att jag har börjat vakna.




Fri vers av Glittra G
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 18:05



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Glittra G Är På G.......med råge!!!!!
2008-08-30

  korpfjäder
God morgon!
2008-08-27

  Larz Gustafsson VIP
Känner igen känslan...
2008-08-27

  Mr Lindemann VIP
Ja, någon författare här med kristen inriktning skulle beteckna det som du blivit frälst!

Å andrasidan så är dt skönt att vakna upp ur dvalan som man hamnat in i av olika omständigheter. Att börja leva och inte enbart existera är bra.

Vilket du fick med bra här i dikten






Gillar
2008-08-27

  Nina Ahlzén
det låter härligt på nåt sätt..
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Glittra G