Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för din egna skull ...


Snälla

Snälla, var varsam.
Tänk på mitt hjärta.
Mitt hjärta av glas.
Jag har ingen kraft
att återuppbygga
allt som varit
inför framtiden.

Snälla, var varsam.
Spara på mina tårar.
Påtår är inte aktuellt
med tanke på min ekonomi

Snälla, var varsam
ljusen är släckta och
jag har förlorat mig själv
och du är den enda
vägbeskrivning jag har

Snälla, var varsam
för en dag
kommer vindarna att vända

och jag är inte av den
nådiga typen ...




Fri vers av Aida*
Läst 453 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-02 18:59



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Det är gott att vara varsamma om varandra och man får tillbaka vad man ger... Kloka tankar!
2008-10-18

  Kriss*
Jag blev tårögd..
2008-09-16

  Aisha VIP
.....jag vågar bara viska....
...Aida......så fint och skört skrivet....
..."jag har förlorat mig själv
och du är den enda
vägbeskrivning jag har...."
....jag hoppas kartan kommer att finnas kvar....
kram från Aisha
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Aida*
Aida*