Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Väderleksrapport)


Mörkret vill in

 

fönsterrutan bågnar
det är mörkret som vill in

regnet krafsar med en vargtass
emot rutan:
- tror du att du sitter säker?

vinden suckar träden gråter
- håll mig
håll mig hårt




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 22:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En mycket emotionellt laddad rapport.
Huvudsaken att mörkret inte får komma in under huden...
2008-08-27

  Night Soul Woman
Aaah! Så bra skrivet! Spännande!*applåd*och*bokmärkes*
2008-08-27

    Mymlan.
Fina formuleringar och väldigt vackra meningar!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger