Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Får mitt hjärta bo hos dig?

 

 

 


det är mörkt och kallt i natt
och jag går här alldeles ensam
ett steg i taget
ett steg, jag kommer ingenstans
ett steg
du är så långt borta
i natt

och regnet faller över mig
en tår smeker min kind
inga svar ställer frågor
och jag snubblar på min skugga

-aj

jag sparkar grus
med lortiga barfota fötter
och dansar på bananskal
nynnandes på kärlekssånger om dig

solen skiner inte på natten
men tänk om den gjorde det
tror du månen skulle gråta då?

men vafan
det spelar egentligen ingen roll
jag dansar vidare ändå
längs broadway
eller varför inte
the milky way

och du, rödtoppen
jag stannar inte förrän jag är hemma
ett hus är inte ett hem
nej hemma är där hjärtat är

kan mitt hjärta få bo hos dig?

ett steg i taget
snart är du inte ensam
ett steg och några till
snart så har jag dig i min famn
ett steg
ett steg

kan mitt hjärta få bo hos dig?

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1044 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-08-27 22:08



Bookmark and Share


  Roula O
Ljuvligt...mycket vackert
2009-02-12

  Feminaz
Kärlekslängtan... du fångar den:)
2009-02-06

  kärleks ängel
du är för bra!!!
2008-09-18

  VampyrÄngel
Nicklas, jag säger bara APPLÅDER ^_^
vackertvackertfintfint (:
2008-08-28

    Mymlan.
"Jag snubblar på min skugga"

Jag gillar verkligen det! Jag gillar hela dikten faktiskt, väldigt mycket.
2008-08-27

  friheten
Väldig vacker skriven!
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP