Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer och tunga ljuger inte

 

Du kysser mig intill

jag vilar där

likt en dunig fjunig dröm

 

Du smeker mig intill

jag mjuknar där

likt ett suddigt luddigt moln

 

och jag tänker att det räcker bra detta

med din tunga i min mun

med dina händer över hela jag

räcker det mycket bra

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 504 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-27 22:16



Bookmark and Share


  Mona*
Ja händer och tunga kan vara bra.
2008-08-28

  lyckeli
Händer som smeker intill himlen saknar jag... Underbar läsning iaf, får läsa tills de händerna kommer....nån jäkla, vilken dag som helst, måste de ju hitta in i mitt liv ; )
2008-08-27

  korpfjäder
Jaha, så kan det vara ena dagen. Andra dagen kan tungorna vara kluvna, men det är då det!
2008-08-27

  noname_realmind
Tja... ljug gömmer sig både här och där...
Men varför inte njuta stundens händer och tunga, när de bjuds?

Snyggt knåpat vännen! ;))
2008-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP