Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte bara orden vi ska bruka väl, utan även det som vi utrycker på andra sätt.... Om vi är rädda om andra människor, vill säga.


En enda blick...


En enda blick
en enda shest
kan riva ner
ett helt försvar

kan vara nog

kan vara skälet
till att viljan

och att

den sanna
glädjen

dog




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 23:48



Bookmark and Share


    Birgitta Wallgren
En blick säger mer än tusen ord...Subtil mobbing.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP