Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta Jesus?




skämtsamt frågade hon;
älskling,
har du hittat Jesus nu när
du satt på dig ett silverkors?

jag svarar;
älskling,
varför ska jag ens försöka hitta Jesus,
när jag ser Gud varje gång du får mig att komma?


det är du och jag mot den fyrkantiga världen
min själsfrände, min styrka.




Fri vers av ms. r ghazale 2
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-27 23:30



Bookmark and Share


  mikael ejdemyr VIP
Jag visste det, du är naken även när du är påklädd, hahaha! (Det är jag också.)
2008-08-28

  Inkarasilas
Love love love, she's in Love, gullig text.
2008-08-28

    Magneta Myll
Jag måste säga att den sista raden i andra stycket kom oväntat. Jag förväntade mig nåt klyschigt kärleksdravel, men "varje gång du får mig att komma" var mycket bättre!
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

ms. r ghazale 2
ms. r ghazale 2