Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel

Måste sova
vill vara vaken

måste sova
vill inte nu

måste släcka
vill se ljuset

måste radera
det som varit du

måste trycka
undan allt tvivel

måste lägga
ner dina ord

som etsat sig fast
i livet jyckel

måste glömma

alla måsten..
här
på vår vackra jord...




Fri vers av Tellus Fortuna
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tellus Fortuna
Tellus Fortuna