Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon där all magi äger rum

Kände mig så tom
så jag satte på skivan med körmusik
och skruvade ner volymen
för att få de där hundratals viskande rösterna
i huvudet
och då kom jag på
att ensamheten kanske inte
behöver
vara det enda som jag hör
när jag tänker
drömmer
mig bort
till ett annat ställe
där någon tycker
lite som jag
fast lite bättre
om mig
för jag vet att du finns
att du läser
och ler




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 18:51



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
*L*
musik har en
förlösande verkan...
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira