Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008~08~28


Slår drömmar in?

Om jag var ett bi,

vore du min blomma

Om jag var en låt,

vore du musik

Om jag var ett löv,

vore du marken jag föll på

Om jag var en människa så vore du min


För du finns i varje andetag,

i varje liten pust

Du finns i mitt hjärta,

ger mig stor lust

Du är ännu bara en dröm som jag önskar en dag blir sann

Säg mig:

Var någonstans finns det en sådan man?






Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 380 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 19:43



Bookmark and Share


    Wewill
en sådan man finns ej
på denna plats

ty här härskar
inte endast gott

de goda har
sållats bort. :P
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR