Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det spelar ingenroll hur många gånger det händer.Det gör lika ont varje gång... Och saknaden av nån man älskar men som gått är obeskrivbar.


Lämnad igen...

Just nu så himla förvirrad.

Jag stampar mellan att gå och stanna kvar.

Våra kort är minnen förevigad.

Men tomma löften och spel var allt det var.

Jag trott du velat så mycket mer.

Delat drömmar och kanske skaffat barn.

Men tiden lider du öppnar dig mer och mer.

Du sågar drömmar och snart finns inget kvar.

Jag ville växa och samtidigt ha dig här.

Jag ville drömma tillsammans med dig.

Jag ville läras och lära vad kärlek är.

Jag ville känna att allt var okej.

Jag har en ring med ditt namn på mitt finger.

Den symboliserar allt det som var.

Jag har inte uppnått kraft att ta av den än.

För mig är den allt utav dig jag har kvar....









Fri vers av Puzzel_25
Läst 669 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-28 19:57



Bookmark and Share


  friheten
Beskrivingen säger mig allt, det är aldrig lätt att bli lämnad, det gör ont varje gång som du säger.
2008-08-28

  prinscess VIP
men vännen vad sorgligt
ja minnen är det som uppbär att orka kämpa
att gå vidare...och din inre styrka att leva
och dina barn ger dig styrka
kram vännnen
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Puzzel_25
Puzzel_25