Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flöden

 

det har regnat så mycket i sommar
att tårefloden stiger

ända upp i mina ögon och svämmar över
det har inte hänt i mannaminne

hävdar metereologerna




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 21:46



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Till KYREUS: Pohlman lånade ut sitt h åt mig att torka tårarna med, så nu blir det högtryck och han heter bara Polman hela hösten!
2008-08-28

  Larz Gustafsson VIP
Superbt upplägg. Från SMHI till känslornas rike.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger