Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hoppas bara att du ska le lite grand

 

 

 

så många gånger
har jag öppnat dörren till mitt hjärta
släppt ut kärleken
skapat ord för någon
som jag håller av

så många gånger
har flickor sagt till mig
hur vackert de tycker att jag skriver
att de önskar sig
en kärlekspoet som mig

ja så många gånger
har jag skrivit kärlekspoesi
bara blundat
låtit fingrarna springa över tangenterna

men du
du ser inte mina ord
här
mitt framför dina ögon

kanske så har du bara missat dem
eller så har du valt att inte se

jag känner mig förvirrad
är mina ord så hemska?

du säger ingenting

jag ber dig inte
att säga att jag skriver bra
nej jag ber dig inte om något alls

men varje gång jag tänker på dig
så vill orden ut
för att berätta
om kärlek och drömmar

om dig
för dig
från mig

och varje gång jag trycker
publicera
så hoppas jag att du ska läsa dem
att du ska förstå

men jag ber dig inte
att säga att jag skriver bra
nej jag ber dig inte om något alls

jag hoppas bara
att mina ord om dig
ska få dig att le
om så bara
lite grand

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 741 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-28 22:21



Bookmark and Share


    Issand.
väldigt fin text. fast ibland undrar jag nästan vad den handlar om, men väldigt bra ändå.
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP