Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet

Ett brev.....

Ja.. jag väntar

väntar på svaret som
ska få mig att fortsätta

veckorna går och frågan
består

En solig dag ligger det
där brevet som var

väntat...

Ett tjockt brev

undviker att öppna

gör allt som behöver göras

sneglar på brevet ibland

det måste öppnas

där är svaret på min fråga.....

tiden stannar för en stund

förstår att vägen kan få
många riktningar

innan nästa svar kan
inväntas...

Allt är säkert bara bra..

viktigt med en tro....

det bygger min lilla
bro...

tanken finns

väcks och minns....

Var tacksam för dagen

och se det vackra

ingen vet eller kan veta.....

vad livet erbjuder

ta till vara på dagen

njut och stilla vara

ingen vet när klockan är slagen.....




Fri vers av Margithe VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-28 22:27



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ett brev...tänk så mycket
det kan betyda och uppröra

Fint budskap om livet och allt
man ändå har att vara tacksam för...
2008-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP