Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara lite nattliga "spånigheter" utan vare sig substans eller budskap.....,Rimmer....


"Nattaprat !"

Nattaprat
Fjölar, lite lat
"knölar" Aromat
Brölar: "Schavott-Advokat !"

Nattaprat
spyr upp lite mat
mot hyndor kavat
ser grynnor "i spa´t" !

Nattaprat
Ekivok napraprat (!)
Hon runka en soldat (!)
en prunkande tomat

Nattaprat
Blev lite lat
Hon sög av en diplomat
råna en bankomat

Nattaprat
hora med oblat
låg med mecenat
hög på opiat.........

Nightie, Nightie everyone ! Watch it out there !




Fri vers av Mats Henricson
Läst 196 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 00:50



Bookmark and Share


  aol
skrattar bravo
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska