Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstligt möte

 

en afton när  kopparlönnen glöder
och gräset glittrar av frost

tar jag på mig din sång
sveper din värme omkring mig

genom sprickan i alltet
faller ljuset in

när jag beträder dina ord
som en sommarstig




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 338 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-29 15:15



Bookmark and Share


    wildrosen
vackert....
2008-09-04

  Larz Gustafsson VIP
There is a crack, a crack in everything. That´s how the light gets in...

Enormt vacker dikt om den värme musik de facto kan ge.
2008-08-29

  Maria Zena Viklund
vacker!
2008-08-29

  aol
mäktig älsklig vacker så fin poesi
2008-08-29

  Night Soul Woman
Vackert som få!!!
Så bra skrivet!!!
*stående ovation*
+
*bokmärkes*

Tack för en underbar läsning:)
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger