Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

diagonal andning

 

sluter mina
ögon         

i öppen                tillit
omsluts du
av mig

i magnifik           hel het
syre sätter du
mig

får mig att rinna

dyrkar
du upp låset till                 min själ      
lämnar den vid öppen
be jakar min

inre styrka

min under kastelse
omsorg

inom
inför så tätt                   intill            dig

jag till låter
dig

 

i detta                         du Ser

berör

uttalar                              och jag Följer

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 452 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-29 16:39



Bookmark and Share


    Noomi
nära.. nära..
andas...
2008-09-01

  SeXara
Underbart beskrivet, skönt och vackert
2008-08-29

  Bjarne Nordbö
Ett gott dokument om när tvåsamheten fungerar som sig bör. Snyggt.
2008-08-29

    Erika H
Underbar titel till denna dikt.

Och den rör sig verkligen. Vågrätt, lodrätt och diagonalt i känslornas öppenhet och lustens makt.

Vackert skriven. Bejakande på alla vis.
2008-08-29

    Ken Cassel
Lika underbar som alltid

Kraamar
2008-08-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Äntligen..mina ögon faller åter på din skapelse, som lyckas både charma och ge mig en vacker upplevelse genom ordet.
Du andas genom ordet och förmedlar en oerhört vacker upplevelse!! Tack!/B
2008-08-29

  Il poeta della luna
Fina ordval som fångar!
En vacker tank,
och lika vackert beskrivet!
Poetiskt, och rytmiskt
Du tvingar till en passande rytm - bravo!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina senaste]
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol