Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag går i daggiga gräset

jag går i daggiga gräset
en av de sista augustikvällarna
västerhimlen rodnar bakom granarna
bikuporna sover

plötsligt vill jag hålla kvar sommaren

jag sträcker mig fruktlöst efter skyarna 
famnar moln
och ser sommarsilhuetten vitna i avtryck
mot näthinnans höstmörker

efter mig endast mina fotspår i daggen




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 315 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-29 21:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Känner igen känslan. Tanken bakom.
Detta har du verkligen återgivit på ett suveränt sätt.
2008-08-30

  Per Teofilusson
Jag ser hur du står där, med hela tyngden mellan fingrarna (och lika mycket på tåspetsarna)! Och det är vackert det jag ser. En människas gest.
2008-08-29

    ej medlem längre
Ohhhhhhh vilka härliga rader, du talar till mitt hjärta, tack för denna underbara läsning!
2008-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger