Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig redan även när jag vet var du är och tänker på mig

Det där tickande ljudet
jag tycker mig höra
när väntan tar vid
smakar som ett barndomsminne
då jag satt och försökte förstå
de vuxna
nu har jag hamnat
på denna sida av livet
och om en liten tid
är det kanske min tur
att använda ordet
lycka




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-29 21:49



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Det är du värd!
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira