Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran begravning

Vi flätade samman våra fingrar
bildade hjärtan av ren luft
och andades i varandras lungor

Vi kunde bilda stormar
och forma oceaner


Och sedan
kunde vi inget mer


Du blev allt mörkret ville ha
och kanske även lite till
Du skapade slagsmålsmeriter
och jag fick vara säcken du övade på

Och jag undrar om det var därför
Kanske stod du inte ut med dig själv

För sedan
kunde du inget mer
Och jag var inte där när din kista sänktes ner




Fri vers av sleepwalking
Läst 472 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-29 22:37



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
i fina ordalag låter du något kännas väldigt ärligt.
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sleepwalking