Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en ny dag

en ny dag

ett nytt liv

ren från synd

skuld och skam

idag är första dagen




Fri vers av micke marin
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-30 00:01



Bookmark and Share


  aol
gillas visst är det så
2008-09-07

  Död Mans Hand
bra ansats!
och tänk vad annorlunda det blir (i längden) om man bara byter ut ett ord: "idag", mot "imorgon"
så blir det nog här
2008-08-30

  Människa
Nästan lite för kort och enkel... Men fin!
2008-08-30

  friheten
Fn skriven!
2008-08-30

    sunnanvind
Underbart att känna så!
2008-08-30

  Bjarne Nordbö
Kan bara gratulera.
2008-08-30

  korpfjäder
direkt från bikten förstår jag....
2008-08-30

  Lyckohäxan Enediel
I dag är första dagen i resten av livet! :)
2008-08-30

    Elina Möller
känns gött! glad ny dag!
2008-08-30

  bergsdotter
kunnde vara skönt om man
kunde tänka så.
men skulle nog lätt bli
vilsen på något vis.
I think.
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin