Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi har givits tillstånd

 

 

frihet att älska

inga skuldkänslor

vi har givits tillstånd att älska

jag gråter av lycka

och står förundrad

inför din gestalt

 

du finns inte

hade man sagt mig

lärde mig det

nu står du där

och du är ju

häpnadsväckande

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-30 00:17



Bookmark and Share


  livsdans
Vilka vackara ord...ger mig ett lugn ur sin självklarhet!
2008-09-01

    sunnanvind
Härlig upptäckt!
2008-08-30

  korpfjäder
men du står ju där....
och du låter dig överraskas!
Det är skönt att du valt att låta dig!
2008-08-30

    ej medlem längre
kanske lite klyschig,
men ändå bra.
2008-08-30

    Nattviol
låter
upplevs
som underbart!
materialiserandet av
en människas längtan....
2008-08-30

  Lyckohäxan Enediel
Mycket vackert!
Tacksamhet och förundran inför livets gåvor...fint!
2008-08-30
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin