Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten nattlig reflektion , en Rimmer...


"Nattologi"

Nattologi
Ett Svart Logi
Med många "skumma Skuggor " i
INGEN vet vad som döljs däri


Nattologi
Mörkrets Energi
Med Total Frenesi
En Dunkel Elegi
En Dold Periferi


Nattologi
Ovisshetens Terminologi
Kvantitetens Parodi
Egalitetens Kvacksalveri
Banalitetens Apati



Nattologi
Ogenomträngligt Draperi
Misstänksamhetens Bryderi
Otrygghetens Kameraderi
Skräckens Raseri (!)

Nattologi
Kärlekens Fysiologi
Vänskapens Filosofi
Pålitlighetens Paraderi
Sömnen vi går in i.............

Go´natt ALLA ! Dröm om något Vackert i natt !






Fri vers av Mats Henricson
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-30 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska