Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten

Det tickar
Högt
Tick tick tick
Inte tick tack som gamla pendelur
De kunde kanske göra det för att
De gick ju samma bana, varannan gång
Nej tick tack
Och så… droppar från kranen
Långsamt samlar de sej och så kommer de
”Dropp”


Så…
Vindens sus
Låter som åskan
Grannens toalettspolande
Som ett vattenfall
Så snubblar visst han, eller hon och svär
De var nog en han
Ytterdörren nere slår
Gång på gång
Och igen
Nattens mörker och tystna förstorar alla ljud
Och sinnena, hör allt,som i en protest mot sömnen
Sååå till slut….




Fri vers av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-10 03:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO